Andrejeva pirmo reizi atklāti par attiecībām ar Aišpuru: Prāts pretojas, bet sirds visu saprot (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Strokins

Šā gada sākumā tapa zināms, ka latviešu dziedātaja Aija Andrejeva jau vairāk nekā pusgadu ir kopā ar grupas "The Sound Poets" solistu Jāni Aišpuru - mūziķis pērn aizgāja no sievas, interjera dizaineres Madaras Līviņas-Aišpures, ar kuru viņam ir divas meitas. Andrejeva sniegusi interviju izdevumam "Santa", kurā atklāj patiesību par to, kā sācies viņas un Jāņa mīlas stāsts.

Lai arī daudzi melš, ka Aija ir ģimenes jaucēja, viņa norāda uz pretējo: "Kad Jānis aizgāja no ģimenes, mēs vēl nemaz nebijām kopā."

Tiek uzskatīts, ka abi satuvinājušies TV projekta "700 pasaules brīnumi" laikā pirms diviem gadiem, kopā apceļojot Malaiziju. Kā izdevumam "Santa" atklāj Andrejeva, viņa tobrīd bija apdedzinājusies attiecībās - pēc šķiršanās no vīra Toma Bērziņa viņa satika kādu puisi, ar kuru arī attiecības pārtrūkušas. "Uz Malaiziju devos bez jebkādām ekspektācijām,

man bija salauzta sirds un lielas pārdomas par dzīvi. 

Vienkārši ļāvos notikumiem, un Jānis bija lielisks ceļabiedrs – bija sajūta, ka enerģētiski mums ļoti saskan. (..) Bet nekā TĀDA starp mums nebija. Absolūti nē! Nezināju, vai viņam patīku. Tas nebija pat nojaušams. Man bija klapes uz acīm, es biju citur. Manī vispār nekas tobrīd neievibrēja."

Pēc ceļojuma abi kopā sākuši rakstīt mūziku, kad Aija arī sajutusi "vibrācijas". "Vispirms to noliedzu. (..) Domāju – nē, nē, tā jau ir tikai fantāzija, ilūzija, nav sakara ar realitāti. Pirmajā vietā ir draudzība, nekādā gadījumā nekas vairāk, nekad."

Viņa uzsver, ka sev bija noteikusi stingrus dzīves uzstādījumus un nevarēja iedomāties, ka kaut kas tāds ar viņu notiks. "Prāts pretojas, bet sirds visu saprot. (..) Ļoti ceru, ka tas ir arī stiprinājis visas puses."

Atgādinām, ka iepriekš Aija Andrejeva bija precējusies ar uzņēmēju Tomu Bērziņu - abi mija gredzenus 2013. gada vasarā, tomēr abu laulība ilga vien nepilnus trīs gadus. Bērziņš nu ir kopā ar uztura speciālisti, fitnesa instruktori Justīni Apini, un abi marta vidū kļuva par vecākiem meitiņai.

Savukārt Aišpurs ar Madaru Līviņu-Aišpuri salaulājās pirms 12 gadiem - abi ir vecāki divām meitām.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu