Sieviete Bangladešā mēnesi pēc dzemdībām pasaulē laiž dvīņus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bērnu kurpītes. Ilustratīvs attēls.
Bērnu kurpītes. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Sieviete Bangladešā pārsteigusi ārstus, dzemdējot dvīņus 26 dienas pēc savām pirmajām dzemdībām, vēsta BBC.

20 gadus vecā Arifa Sultana februāra beigās pasaulē laidusi savu pirmdzimto, taču jau 26 dienas vēlāk sieviete ar spēcīgām vēdersāpēm atkal devusies uz slimnīcu. Tur, visiem par lielu pārsteigumu, ultrasonogrāfija uzrādījusi, ka sievietei ir otra dzemde, kurā atrodas dvīņi.

Sieviete nāk no trūcīgas apkaimes un viņai pirmsdzemdību posmā nebija veikta ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. 

"Mēs bijām šokēti un pārsteigti. Ko tādu redzu pirmoreiz," 

atzina ginekoloģe Šeila Poddara, kas palīdzējusi māmiņai laist pasaulē dvīņus ar ķeizargrieziena palīdzību. Dvīņi - meitenīte un puisītis - ir piedzimuši bez veselības komplikācijām, un pēc četrām dienām slimnīcā devušies mājās.

Nu jau daudzbērnu māmiņa teikusi, ka ir priecīga par ģimenes lielo pieaugumu, taču uztraucas par to audzināšanas finansiālajiem apsvērumiem. Viņa medijam atklājusi, ka viņas vīrs mēnesī nopelna aptuveni 70 dolārus. "Nezinu, kā ar tik maziem līdzekļiem varēsim uzņemties tik lielu atbildību," atklāj sieviete.

Viņas vīrs pauž optimistiskāku viedokli. "Tas, ka visi mani bērni ir veselīgi, ir Allāha brīnums. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai nodrošinātu tiem laimīgu dzīvi," teicis nu jau daudzbērnu ģimenes tēvs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu