Halepa neizmanto iespēju atgriezties WTA ranga līderpozīcijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Simona Halepa
Simona Halepa Foto: EPA/Scanpix

Rumānijas tenisiste Simona Halepa ceturtdien ASV cieta zaudējumu Maiami WTA "Premier" turnīra pusfinālā, tādējādi neizmantojot iespēju atgriezties WTA ranga līderpozīcijā.

Reitinga trešās pozīcijas īpašniece Halepa ar rezultātu 5-7, 1-6 piekāpās planētas septītajai raketei Karolīnai Plīškovai no Čehijas.

Halepa ranga līderpozīciju atstāja janvāra beigās pēc Austrālijas atklātā čempionāta, bet Maiami WTA "Premier" turnīrā viņa, sasniedzot finālu, būtu atgriezusies planētas pirmās raketes godā. Tiesa, zaudējums viņai liedza gāzt japānieti Naomi Osaku no pirmās vietas rangā.

Halepa pirmajā setā bija vadībā ar 5-3, bet zaudēja deviņus geimus pēc kārtas, kas liedza viņa izcīnīt uzvaru.

Plīškovas pretiniece sestdien gaidāmajā finālā būs ranga 11.numurs Ešlija Bārtija no Austrālijas, kura ar 6-3, 6-3 guva virsroku pār igaunieti Aneti Kontaveitu.

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova Maiami WTA "Premier" turnīrā apstājās trešajā kārtā, bet Aļona Ostapenko zaudēja otrajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu