Ronaldu nespēlēs pirmajā Čempionu līgas 1/4 fināla mačā

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles futbola izlases līderis Krištianu Ronaldu, visticamāk, tiks pietaupīts un laukumā nedosies pirmajā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē starp Itālijas A sērijas čempioni Turīnas "Juventus" un Nīderlandes vienību Amsterdamas "Ajax".

Ronaldu pirmdien guva kājas augšstilba traumu 2020.gada Eiropas čempionāta futbola kvalifikācijas spēlē, bet viņa pārstāvētā Portugāles valstsvienība cīnījās neizšķirti ar Serbiju.

"Juventus" komandas galvenais treneris Masimo Alegri piektdien medijiem izteicās, ka apšauba portugāļa izredzes doties laukumā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā.

"Ronaldu pirmdien tiks veiktas pārbaudes. Pastāv liela varbūtība, ka viņš izlaidīs maču pret "Ajax". Viņš pats to apzinās," sacīja Alegri.

Savukārt pats futbolists Portugāles medijiem izteicās, ka būšot ierindā pēc divām nedēļām.

"Ar Ronaldu viss ir kārtībā, viņš vakar aizvadīja nelielu treniņu, taču ir nepieciešami piesardzības pasākumi, jo labāk ir izlaist vienu spēli nekā visu sezonu," turpināja Alegri. "Ronaldu atgriezīsies, kad viņš būs pilnībā vesels, jo tad nebūs briesmu atsvaidzināt traumu."

Tāpat treneris uzsvēra, ka Ronaldu noteikti izlaidīs svētdienas spēli vietējā čempionātā pret "Empoli", turklāt līdz pirmajai cīņai pret "Ajax" futbolistiem Turīnas klubam jāaizvada arī mači pret "Cagliari" un "AC Milan".

""Juventus" ir paveicies, ka komandā ir daudz labu spēlētāju, kuri var doties laukumā Ronaldu vietā," komentēja vienības prezidents Andrea Anjelli. "Krištianu ir labākais futbolists pasaulē, ir labi, ja viņš ir kopā ar komandu, tas rada papildu drošības sajūtu."

"Kad gūsti šādu savainojumu, nepieciešams būt ļoti piesardzīgam. Ar iziešanu vienā mačā, tu riskē palikt bez spēlēšanas divus mēnešus. Ir daudz svarīgāk ietaupīt divus mēnešus nekā vienu spēli," pabeidza Anjelli.

Ronaldu "Juventus" rindās aizvada pirmo sezonu un līdz šim bija guvis 24 vārtus 36 mačos.

"Juventus" un "Ajax" pirmais duelis būs 10.aprīlī Amsterdamā, pēc nedēļas uzņemot viesus Turīnā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu