"Bēbīšu bums" dzemdību namā! Deviņas medmāsas teju reizē paziņo, ka ir stāvoklī (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Maine Medical Center

ASV Menas štata dzemdību namā sācies "bēbīšu bums" - taču ne pacientēm, bet gan pašām medmāsām. Deviņām slimnīcas medmāsām gaidāmas dzemdības teju vienā laikā, vēsta CNN.

Dzemdību nama māsiņām Portlandē pašām dzemdības paredzētas laikā no aprīļa līdz jūlijam.

"Kad mēs visas pēc kārtas sākām paziņot, ka esam stāvoklī, katrs nākamais paziņojums bija aizvien priecīgāks. Mēs visas viena otru ļoti atbalstām," CNN pastāstīja viena no medmāsām Erina Grenīra.

Slimnīca paziņoja par "bēbīšu bumu" sociālajā tīklā "Facebook" 25. martā, un apsveica topošās māmiņas. Attēls izpelnījās "Facebook" lietotāju atzinību un jau teju trīs tūkstoši cilvēku to atzīmējuši ar "patīk".

Daži cilvēki uztraukušies, vai vasarā dzemdību nams spēs uzņemt pacientus, taču slimnīcas personāls mierina, sakot, ka "viņiem jau ir darbības plāns".

"Ir tik jauki nākt uz darbu un redzēt, kā arī citas medmāsas piedzīvo to pašu procesu, ko es. Mēs varam apmainīties ar pieredzi, viena otru atbalstīt un priecāties par to, kā mums aug vēderi!" stāsta viena no medmāsām.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu