"Chelsea" fani pieprasa trenera atkāpšanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sarri
Sarri Foto: AP/LETA

Pēc līdzjutēju pieprasījumiem futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenajam trenerim Mauricio Sarri atstāt savu posteni vienības aizsargs Sesars Aspilikveta lūdzis faniem būt vienotiem ar komandu.

Anglijas futbola premjerlīgā "Chelsea" svētdien izbraukumā ar 2:1 izrāva uzvaru pār Kārdifas "City". Vienība mača gaitā atspēlējās no 0:1 un tikai kompensācijas laikā guva uzvaras vārtus.

"Chelsea" fani spēles pirmajā pusē izkliedza saukļus, lai Sarri atkāpjoties no sava amata.

Treneris pēc spēles sacīja, ka saprot līdzjutēju reakciju, taču norādīja, ka faniem vajadzējis nogaidīt līdz spēles beigām.

Itāļu treneris "Chelsea" fanus nokaitināja, kad nosēdināja rezervē vienības zvaigznes - beļģieti Edenu Azāru un francūzi Ngolo Kantē. Priekšroku dodot laukumā sūtīt jauno angļu talantu Hadsonu-Odoi, kuram tas bija pirmais starts pamatsastāvā premjerlīgā.

Tikmēr vienības aizsargs Aspilikveta izteicās, ka klubam un līdzjutējiem šobrīd nepieciešams būt vienotiem.

"Komandai līdzjutējiem ir jāsniedz tas, ko viņi vēlās. Mēs neesam laimīgi ar to, kādu sniegumu rādām, esam zaudējuši daudz punktu, it īpaši izbraukumā," sacīja Aspilikveta.

"Mēs visi vēlamies vienu un to pašu, to arī darīsim. Zinu, ka fani vēlās, lai mēs uzvaram un, kad nav rezultāta, mēs visi esam par to atbildīgi. Līdzjutēji parādīja, ko vēlās, taču mūsu darbs ir smagi strādāt," teica komandas aizsargs.

Spānis Aspilikveta mačā pret "City" 84.minūtē panāca izlīdzinājumu, gūdams pirmos vārtus šosezon.

"Mēs parādījām lielisku komandas garu, nepadevāmies un pēdējās desmit minūtēs atgriezāmies spēlē. Ieguvām trīs punktus, taču, ja mēs vēlamies sasniegt izvirzīto mērķi, mums ir jāuzlabo sniegums," teica spānis.

"Chelsea" vienībai trešdien ir paredzēta spēle pret Braitonas un Houvas "Albion", un komandas aizsargs uzskata, ka spēlei jānoskaņojas nopietni.

"Trešdien, mums no pašām pirmajām minūtēm ir jārada laba atmosfēra laukumā. Es zinu, ka fani mūs atbalstīs, taču mums viņiem ir jāparāda - cīņasspars, lielisks futbols un jāgūst vārti," noslēdza Aspilikveta.

"Chelsea" šobrīd premjerlīgā ieņem sesto vietu ar 60 punktiem 31 spēlē, taču viņu no trešajā vietā esošās Totenhemas "Hotspur" šķir nieka viens punkts. Līdz sezonas beigām ir atlikušas septiņas spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu