Atpazina caur garaiņiem. Policists Zviedrijā pilnīgi kails pirtī aiztur noziedznieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pirts; ilustratīvs foto.
Pirts; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Zviedrijā policists ārpus sava darba laika, sēdēdams pirtī, pamanīja meklētu noziedznieku, kuru, abiem esot kailiem, turpat aizturēja, vēsta raidorganizācija BBC.

Sēdēdams pirtī, policists caur garaiņiem atskārta, ka viens no blakus sēdošajiem vīriešiem ir meklēts noziedznieks saistībā ar narkotiku apriti.

Vietnes "Facebook" ierakstā vietējā policijas nodaļa slavēja likumsargu, kurš par spīti karstumam spēja saglabāt vēsu prātu. 

"Mēs esam visur. Pat ja neredzi mūs, mēs esam blakus," pausts "Facebook" ierakstā.

"Vieglāk rīkoties tad, kad ar tevi ir kolēģi un tev ir ekipējums," pastāstīja iecirkņa priekšnieka vietnieks Kristofers Bomens. "Vēl vairāk kaut ko atņemt šai situācijā nevar."

Viņš arī pastāstīja, ka smieklīgā kārtā policists un noziedznieks viens otru atpazinuši.

Pirts saimnieks laikrakstam "Aftonbladet" pastāstīja, ka tad, "kad policists ieraudzīja noziedznieku, viņš piegāja klāt un pateica, ka neviens nedrīkst ne ienākt, ne iziet, tad izsauca papildspēkus un sagūstīja noziedznieku".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu