Grindels varētu zaudēt arī UEFA viceprezidenta amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Reinhards Grindels
Reinhards Grindels Foto: Reuters/ScanPix

Nu jau bijušais Vācijas Futbola federācijas (DFB) prezidents Reinhards Grindels varētu zaudēt arī Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) viceprezidenta amatu.

Grindels otrdien atkāpās no DFB prezidenta amata. Viņš atzinās, ka ir saņēmis 6000 eiro vērtu pulksteni no bijušā Ukrainas Futbola asociācijas vadītāja Grigorija Surka.

Tāpat Grindelam tiek pārmests, ka viņš saņēmis 78 000 eiro no DFB meitasuzņēmuma, kur viņš bija valdes loceklis.

Tikmēr laikraksts "Die Welt" ziņo, ka Grindelam būs jāpamet arī UEFA viceprezidenta krēsls.

"Grindels ir labs cilvēks, bet mums nav nekādu citu iespēju, kā pret viņu būt nelokāmiem," laikrakstam teica vārdā nenosaukts avots no UEFA. "Ja viņš ētisku iemeslu dēļ ir atstājis DFB, viņš nevar saglabāt savu amatu UEFA. Tas būtu nereāli, ja notiktu pretējais."

Sagaidāms, ka tuvākajā dienās Grindelam būs tikšanās ar UEFA.

Grindels DFB prezidenta amatā tika ievēlēts pirms trim gadiem. Toreiz bijušais advokāts un žurnālists nolika savu Bundestāga deputāta mandātu un pauda gatavību atjaunot iedragāto DFB reputāciju. Viņš amatā nomainīja Volfgangu Nīrsbahu, kurš atkāpās pēc tam, kad spēkā pieņēmās korupcijas skandāls par 2006.gada Pasaules kausa finālturnīra rīkošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu