"Redzēju, ka mašīna lido man virsū." Kravas auto vadītājs pārdzīvo par avāriju Līčos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ceļu satiksmes negadījums; ilustratīvs foto.
Ceļu satiksmes negadījums; ilustratīvs foto. Foto: Lita Krone/LETA

Līčos, Stopiņu pusē, kāds aptuveni 40 gadus vecs "Volkswagen Golf" autovadītājs frontāli ietriecies jau gandrīz stāvošā kravas automašīnā, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Kravas auto vadītājs pamanīja "Volkswagen Golf" haotisko braukāšanu laikus, tāpēc paspēja savu transportlīdzekli gandrīz apturēt. Diemžēl sadursme tik un tā notika.

"Es braucu no tās puses, un viņš kā nāca no līkuma..." atminas kravas auto vadītājs Andrejs.

"Priekšā braucošais auto vēl kaut kā paspēja izvairīties, bet es jau gandrīz paspēju apstāties, jo redzēju, ka mašīna lido man virsū. Es situ pa bremzēm un centos pagriezt sāņus – uztriecos apmalei, bet viņš manī ietriecās frontāli."

Andrejs arī atceras, ka vieglā auto vadītājs nemaz nebremzēja un bija "kā bezsamaņā", tamdēļ viņa vadītajā kravas auto "ietriecās pa taisno", vēsta LNT raidījums.

Tie garāmgājēji un citi autovadītāji, kuri redzēja sadursmi, aizsteidzās uz notikuma vietu un sadarbojoties izvilka cietušo vīrieti no sadragātā auto, kas jau bija sācis kūpēt. Cietušais autovadītājs bija pie samaņas un spējīgs runāt.

Tikmēr Andrejs, sadursmē neskarts, atrada savu telefonu un ziņoja operatīvajiem dienestiem.

Notikuma vietā ieradās policija, ugunsdzēsēji un mediķi. Pēc pirmās palīdzības sniegšanas, cietušais nogādāts slimnīcā.

Policija vēl skaidros negadījuma iemeslus, taču versija par iemigšanu pie stūres šķiet ticama, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu