Bertāna "Spurs" piedzīvo smagu zaudējumu Denverā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns guva 11 punktus, bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" ar rezultātu 85:113 viesos agrā ceturtdienas rītā (Latvijas laiks) cieta sakāvi pret šosezon veiksmīgi spēlējošo Denveras "Nuggets". 

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadot 27 minūtes, kuru laikā iemeta 11 punktus (1p. 3/3, 2p. 4/5, 3p. 0/4), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas piespēles, pārtvēra trīs pretinieka piespēles, vienreiz kļūdījās, trīsreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar +/- rādītāju -15. 

Pa 16 punktiem "Spurs" labā iemeta līderis Lamarkuss Oldridžs un Lonijs Volkers, bet 11 punkti arī Demāra Derouzena rēķinā. 

"Spurs" komandai neveicās ar realizāciju no tālās distances. Viesi iemeta vien piecus no izmestajiem 27 trīspunktu metieniem. 

"Nuggets" sastāvā ļoti tuvu "triple-double" bija Nikola Jokičs, kas izcēlās ar 20 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Monte Moriss un Maliks Bīzlijs pievienoja pa 19 punktiem. 

Denveras basketbolisti demonstrēja teicamu komandas spēlei, kopā veicot 41 rezultatīvu piespēli, kas ir vienības šīs sezonas rekords. 

Otro reizi īsā laikā spēli nesavaldības dēļ bija spiests pamest "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs, kurš saņēma divas tehniskās piezīmes un tika izraidīts no zāles jau pēc nospēlētām 63 sekundēm. 

"Spurs" jau nodrošinājusi iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā, Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemot astoto vietu. "Nuggets" šajā zonā ir otra spēcīgākā komanda. 

Sanantonio vienībai regulārajā čempionātā atlicis aizvadīt vēl trīs mačus. 

Dāvis Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis 7,8 punktus un izcīnījis 3,5 atlēkušās bumbas. Viņš realizējis 43,7% tālmetienus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu