Konkursā aicina uzzīmēt savu šausmu filmas "Anabella 3" plakātu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Filmas publicitātes attēls.
Filmas publicitātes attēls. Foto: Warner Bros. Pictures

Gaidot jaunāko papildinājumu šausmu filmu sērijai par baisu lelli "Anabella 3", izsludināts plakātu veidošanas un procesa video konkurss. Šādu sacensību rīko filmu studija "Warner Bros. Pictures". Izvēlēto plakātu autori saņems balvu 2000 ASV dolāru vērtībā, savukārt labākā tapšanas procesa video autoram pienāksies 3000 dolāri, portālu "Apollo" informē "Acme Film" pārstāvji. 

"Anabella 3" būs jaunākā filma populārajā šausmu filmu sērijā par lelli Anabellu, kuru apsēduši ļaunie gari. Šajā filmā lelli savās mājās uzglabā demonologi Eds un Lorēna Voreni (lomās Patriks Vilsons un Vera Farminga) - tie lelli ieslēguši svētītā skapī, taču ļaunā lelle atrod veidu, kā atmodināt senāku ļaunumu, kas par saviem upuriem izvēlēsies pāra meitiņu Džūdiju un viņas draugus.

Konkursa rīkotāji aicina māksliniekus, dizainerus, ilustratorus un vienkārši - zīmētājus radīt vizuālās mākslas darbus, kuros attēlots iespējamais filmas plakāts, kā arī iemūžināt darba procesu video. Izvēlētie darbi var tikt izmantoti filmas popularizēšanai dažādās platformās, kur tos ieraudzīs miljoni filmas fanu.

Šāds konkurss jau norisinājies šausmu filmai "La Llorona" - "Raudošās sievietes lāsts", kas Latvijā pirmizrādi piedzīvos jau maija beigās. 

Filmu studija no iesūtītajiem darbiem izvēlēsies piecus labākos darbus, kā arī vienu darba tapšanas video. Konkursam pieteikties aicināti interesenti no visas pasaules.

Filma Latvijas kinoteātros - no 12. jūlija.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu