Skandalozajai Anastasijai Voločkovai esot bijis romāns ar Džimu Keriju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/ AP

Krievijas skandalozā baletdejotāja Anastasija Voločkova nesen sniedza interviju TV raidījumu vadītājai Ksenijai Sobčakai par savu personīgo dzīvi. Pēc balerīnas vārdiem, viņai pirms vairākiem gadiem bijušas romantiskas attiecības ar Džimu Keriju.

Voločkova intervijā detaļās apsprieda attiecības ar uzņēmēju Suleimanu Kerimovu – viņa neslēpa, ka ir bijis ļoti smagi pārdzīvot šķiršanos no vīrieša, no kura viņa bija arī stāvoklī, lai gan bērniņam nebija lemts piedzimt, jo nepārtrauktā stresa dēļ viņai bija spontānais aborts.

Pēc tam balerīna pastāstīja Sobčakai par romānu ar Holivudas aktieri Džimu Keriju, kas it kā esot noticis pēc šķiršanās ar Kerimovu. Voločkova apgalvo, ka abi esot iepazinušies 2003. gadā, kad aktieris ieradās Maskavā uz viņas baleta izrādi.

Kerijs esot uz baleta izrādi ieradies privātajā lidmašīnā, jo dzirdējis par viņu jau iepriekš. Pirmajā vakarā balerīna aktierim izrādījusi galvaspilsētu, bet vēlāk starp abiem uzplaukusi draudzība. Šķiršanās dēļ Voločkova nolēmusi rast mierinājumu šarmantā aktiera apskāvienos, bet viņu attiecības nebija pārāk ilgas.

“Es viņam ļoti stipri patiku, bet viņš teica, ka nevar pamest Holivudu, bet es nevaru pamest Krieviju,” savu stāstu noslēdza balerīna.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu