Cigaņiks atstās Nīderlandes otrās līgas klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andrejs Cigaņiks
Andrejs Cigaņiks Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas futbola izlases pussargs Andrejs Cigaņiks pēc šīs sezonas atstās Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu Leuvardenas "Cambuur", informē vienība.

"Cambuur" marta beigās paziņoja par ievērojamu sastāva tīrīšanu un starpsezonā netiks turpināta sadarbība ar vismaz desmit futbolistiem, tostarp 21 gadu veco Cigaņiku.

Vēl pagājušā gada vasarā Cigaņiks ar šo komandu parakstīja līgumu pēc sistēmas 1+1. "Cambuur" rindās viņš šosezon kopumā 24 spēlēs iesitis vienus vārtus.

Nīderlandes otrajā līgā "Cambuur" šobrīd ir devītajā vietā.

Vēl aizvadītajā sezonā Cigaņiks spēlēja Vācijas bundeslīgas kluba Gelzenkirhenes "Schalke 04" otrajā komandā valsts piektajā līgā, bet pirms tam vairākus gadus bija cita vācu kluba Leverkūzenes "Bayer" sistēmā.

Cigaņiks pēdējā laikā arī regulāri saukts uz Latvijas izlasi - viņš martā piedalījās 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Ziemeļmaķedoniju, tomēr cīņas beigās nopelnīja noraidījumu un nākamajā cīņā pret Poliju nepiedalījās. Pieaugušo valstsvienības rindās viņš kopumā piecās spēlēs pie vārtiem nav ticis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu