Realitātes šovi, šampanietis un šarādes. Ko brīvdienās dara karaliene Elizabete II (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Viņa var būt Viņas Augstība Lielbritānijas karaliene Elizabete II, kura pārvalda valsti teju 67 gadus, un tomēr dienas beigās viņa, tāpat kā ikviens no mums, vēlētos nodoties saviem hobijiem, no kuriem daži nav nemaz tik nevainīgi.

Zirgu skriešanās sacīkstes 

Zirgu skriešanās sacīkstes liek svīst no satraukuma ne tikai jātniekiem, bet arī tiem, kas likuši likmes uz rikšotājiem.

Viena no likmju licējām ir arī Viņas Augstība, kura, starp citu, biežāk ir uzvarējusi nekā zaudējusi.

Karaliene arī pati reiz bija kaislīga jātniece, kas noteikti apliecina viņu kā zirgu pazinēju. 

Foto: SIPA/Scanpix

Garšo kokteiļi un šampanietis

Karaliene Elizabetei II nav atturībniece, viņa nereti pirms pusdienām lūdz sev pagatavot iecienīto kokteili. Viņai patīk baudīt Gordon's Gin džina un Dubonnet aperitīva (uz saldas vīna bāzes) kokteili, kas pasniegts ar citrona šķēli un daudz ledus. Bet vakariņu nobeigumā viņa bauda glāzi šampanieša (iecienītākie - Bollinger, Lanson un Krug).

Tēja un Ķīnas porcelāns

Karaliene sāk savu dienu ar Earl Grey tēju. Tēja tiek dzerta bez piena un cukura un pasniegta speciālā Ķīnas tējkannā.

It kā jau varētu iedzert tēju pavisam parasti, bet karaliene vēlas to baudīt britu gaumē - ar sendvičiem, mini kūciņām un cepumiem. Lai ir skaisti un britiem piestāvoši!

Foto: SIPA/Scanpix

Ēd sarkano gaļu un Heinz kečupu

Elizabete II ir jau cienījamā vecumā, kad ārsti un dietologi asinsvadu veselības nolūkos neiesaka ēst grūti sagremojamu gaļu, bet izvēlēties putnu vai truša gaļu. Tomēr karalienei garšo sarkanā gaļa un pie tam - labi izcepta, kas nav labākais veselībai. Vēl kāda nianse ir karalienes patika pret kečupu, īpaši "Heinz" zīmola. 

Skatās realitātes šovus

Jā, karaliene atpūšas, vērojot slaveno realitātes šovu "Britu talanti" vai seriālu "Dauntonas abatija". 

Foto: SIPA/Scanpix

Medības

Karaliene stingri ievēro šo tradīciju - kopā ar saviem tuvākajiem doties medībās. Ja arī viņa nav pašu medījumu šāvēja, viņa vienmēr pēcāk piedalās sātīgo vakariņu plānošanā un gatavošanā. 

Spēlē šarādes

Karalienei patīk ne vien krustvārdu mīklu minēšana, viņa dievina arī t.s. šarādes. Tā ir mīkla, kur atminamais vārds sadalīts daļās, no kurām katrai ir patstāvīga vārda nozīme, kas jāatmin pēc nosauktajām pazīmēm.

Foto: AFP/SCANPIX

Mīl ABBA dziesmu "Dancing Queen"

Reiz Elizabete II ir teikusi, ka ikreiz, dzirdot šo slaveno dziesmu, viņa cenšoties dejot, jo ir taču karaliene, kurai patīk dejot!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu