Bijušās finanšu ministres pērnā gada atalgojums audzis par 2318 eiro (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Reizniece-Ozola (ZZS).
Dana Reizniece-Ozola (ZZS). Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā gadā, ieņemot finanšu ministres amatu, pašreizējās Saeimas deputātes Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) alga augusi par 2318 eiro, liecina viņas iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2018. gadu.

Ja 2017.gadā Reiznieces-Ozolas atalgojums finanšu ministres amatā bija 61 381 eiro, tad pērn tas sasniedza 63 699 eiro.

2018.gadā politiķe saņēma Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izmaksātu pabalstu 1479 eiro apmērā, 200 eiro tika saņemti no SIA "Sporta klubs "Baltika"", bet 36 eiro tika saņemti kā apdrošināšanas atlīdzība no "Baltijas apdrošināšanas nama".

Tāpat pērn par 15 982 eiro augušas Reiznieces-Ozolas parādsaistības - no 11 769 eiro 2017.gadā līdz 27 751 eiro pērn.

Bijušās finanšu ministres īpašumā ir dzīvoklis Ventspilī, kā arī 2006.gada izlaiduma automašīnu "Mitsubishi Colt".

Reizniece-Ozola deklarācijā norādījusi, ka pērn viņa ieņēmusi partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes locekles amatu, kā arī bijusi Eiropas Stabilitātes mehānisms valdes locekle, tāpat viņa bijusi Latvijas pilnvarniece Pasaules Bankā, Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā, Eiropas Investīciju bankā, savukārt Ziemeļu investīciju bankā bijusi Latvijas pārstāve pārvaldnieku padomē, kā arī bijusi Eiropas Šaha savienības viceprezidente.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu