Jevpalovam rezultatīva piespēle uzvarētā AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgā (AHL) regulārā čempionāta mačā, sekmēdams Lavālas "Rocket" komandas uzvaru.

"Rocket" savā laukumā ar 5:2 (0:0, 1:0, 4:2) pārspēja Hēršijas "Bears", kas ārpus pieteikuma atstāja aizsargu Kristoferu Binduli.

Jevpalovs asistēja komandas trešajos vārtos, kas beigās izrādījās uzvaru nesošie. Viņš šajā duelī četras reizes meta pa vārtiem, divas minūtes pavadīja uz noraidīto soliņa un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon viņš 66 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" savu skatītāju priekšā ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) guva virsroku pār Klīvlendas "Monsters", kuras rezerves vārtsargs bija Matīss Edmunds Kivlenieks.

Balcers šajā duelī vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. AHL turnīrā uzbrucējs šosezon 40 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka pirms iepriekšējās spēles Balcers atgriezās no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Otavas "Senators". Latvietis AHL spēlēja sezonas pirmo daļu, bet pēc tam tika izsaukts uz NHL.

Tikmēr zaudējumu cieta aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā AHL čempione Toronto "Marlies", kas viesos ar 3:4 (0:1, 1:2, 1:1, 0:1) pagarinājumā atzina Bingemtonas "Devils" pārākumu.

Rubīns šajā mačā veica četrus metienus pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savā AHL debijas sezonā viņš 12 mačos izpildījis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 87 punktiem 72 cīņās ir Hēršijas "Bears", bet piektā ar 80 punktiem 72 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz NHL izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 88 punktiem 73 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 81 punktu 72 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet piekto vietu ar 80 punktiem 73 mačos ieņem Belevilas "Senators". Savukārt septītā ar 70 punktiem 73 cīņās ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu