Putniņa ar 12 punktiem sekmē komandas iekļūšanu Ungārijas čempionāta pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aija Putniņa
Aija Putniņa Foto: FIBA.com

Latvijas izlases basketboliste Aija Putniņa sestdien ar 12 punktiem palīdzēja Miškolcas DVTK komandai iekļūt Ungārijas čempionāta pusfinālā.

Miškolcas komanda izbraukumā ar rezultātu 69:49 (18:9, 21:9, 17:15, 13:16) pārspēja Budapeštas "NKE-Csata" basketbolistes, sērijā līdz divām uzvarām gūstot virsroku ar 2-0.

Putniņa šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā grozā raidīja piecus no astoņiem divpunktu metieniem un divus no trim soda metieniem, bet aizmeta garām savu vienīgo tālmetienu.

Vēl latvietes kontā bija sešas atlēkušās bumbas, trīs piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kā arī 19 efektivitātes koeficienta punkti.

Putniņa šo sezonu iesāka Spānijas čempionē Salamankas "Perfumerias Avenida", kur gan netika pie lielas lomas, tāpēc gada beigās pievienojās vienam no zināmākajiem Ungārijas klubiem Miškolcas DVTK. Šī komanda bez Ungārijas čempionāta piedalījās FIBA Eirokausā, kur apstājās izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

Ungārijas čempionāta kopvērtējumā ar 22 uzvarām 22 spēlēs pirmā bija Šopronas "Uniqua", kamēr DVTK ar 18 panākumiem ieņēma otro vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu