Sirmgalve divas dienas neatbild uz zvaniem. Policija viņu atrod nekustīgi guļam uz grīdas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pie Reģionālās pašvaldības policijas vērsusies kāda satraukta sieviete, kurai bijusi sarunāta tikšanās ar savu pensionēto radinieci. Sirmgalve nav bijusi sastopama savās mājās, kā arī nav atbildējusi uz telefona zvaniem. Pie pensionāres devušies policijas darbinieki, kas konstatējuši, ka kundze nekustīgi guļ pie mājas kāpnēm, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Piektdien, 5. aprīlī, Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna nodaļā ienākusi kāda satraukta sieviete. Viņu mākusi nelāga priekšnojauta – atnācējai bijusi sarunāta tikšanās ar kādu savu  radinieci, taču sieviete nebija sastopama savās mājās, kā arī jau otro dienu neatbildēja uz telefona zvaniem.

Uz sievietes māju devušies policijas darbinieki, kas no kaimiņiem uzzinājuši, ka kundzes mājas logos pāris dienas nav redzēta gaisma. Pensionāres radinieki policijas darbiniekiem atklājuši, ka tā vairākas dienas nav devusi par sevi ziņu, un pastāstījuši, kur glabājas rezerves atslēga.

Iekļūstot mājā, policisti konstatējuši, ka sirmgalve ilgstoši guļ nekustīgi.

Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukta neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, un pensionāre nonākusi ārstu rokās. Pēc pirmās palīdzības saņemšanas cietusī steidzami nogādāta slimnīcā.

Visticamāk, šī bīstamā situācija radusies, jo kundze jau pirms divām vai pat trim dienām pieredzējusi insultu.

Policijas pārstāji aicina iedzīvotājus pieskatīt savus tuvākos kaimiņus, it sevišķi tos, kuri ir vecāka gadagājuma un dzīvo vieni. Ļoti bieži pēkšņu veselības problēmu gadījumā ir svarīgi, cik ātri cilvēks saņem palīdzību. Situācijās, ja ir radušās pamatotas bažas par līdzcilvēku veselību, par tām jāziņo policijai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu