Naktsmāju uzņēmums piedāvā vienu nakti pavadīt Luvras muzejā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Interneta naktsmāju uzņēmums "AirBnb" kādam kvēlam mākslas entuziastam aprīļa beigās sniegs iespēju gulēt vietā, kur dzīvo pasaules visizslavētāko mākslinieku gleznas - Parīzē esošajā Luvras muzejā.

Svinot 30 gadu jubileju ikoniskajai Luvras stikla piramīdai, zem tās uzņēmums "AirBnb" izbūvēs stikla nojumi ar mājīgi iekārtotu guļamistabu, kur pēc saulrieta 30. aprīlī nakšņos divi uzņēmuma loterijas dalībnieki.

Līdz ar nakšņošanu uzvarētāji varēs privātā tūrē apskatīt muzeju mākslas vēsturnieka pavadībā – šāda ekskluzīva iespēja ir bijusi vien tādām personām kā Barakam Obamam, Bejonsē un reperim Jay-Z.

Pēc tūres "AirBnb" loterijas uzvarētājiem ir paredzētas vakariņas vienā no muzeja zālēm – līdzās grieķu dievietes Venēras statujai uzņēmums būs ierīkojis ekstravagantu ēdamistabu. Bet vakara noslēgumā uzvarētājus lutinās akustiskais koncerts intīmā gaisotnē Napoleona III smalkajos apartamentos.

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

"Parīze ir viena no skaistākajām pasaules pilsētām, un Luvra ir viena no iemīļotākajām un cildinātākajām iestādēm pilsētā," "AirBnb" Francijas pārstāvniecības vadītājs skaidro Emanuels Marils.

"Mēs esam īpaši pagodināti sadarboties ar muzeju un piedāvāt unikālu un aizraujošu pieredzi, kas uzrunātu gan pašus parīziešus, gan arī ārvalstu ceļotājus atklāt muzeju no autentiskā skatupunkta."

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu