Parīzes "Saint-Germain" futbolists neizmanto lielisku vārtu gūšanas iespēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuterss / Scanpix

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svētdien neizmantoja lielisku iespēju priekšlaicīgi nodrošināt kārtējo Francijas čempiontitulu futbolā.

PSG svētdien savā laukumā nospēlēja 2:2 (1:2) ar "Strasbourg" futbolistiem.

Parīzes komandai gan šajā mačā izdevās izglābties no zaudējuma, jo 82.minūtē 2:2 panāca vācietis Tilo Kērers.

Tiesa, šī spēle varēja izvērties krietni citādāk, ja vien 28.minūtē, rezultātam esot 1:1, PSG pirmo vārtu autors Ēriks Maksims Šupo-Motings būtu izmantojis 100% vārtu gūšanas iespēju, taču viņš pamanījās ideālā pozīcijā neraidīt bumbu pāri vārtu līnijai.

PSG šobrīd piemeklējušas ievērojamas sastāva problēmas, jo ar traumām cīnās Neimars, Edinsons Kavani un Anhels di Marija, turklāt tikai no rezervistu soliņa svētdienas spēlē iesaistījās Kilians Mbapē.

Uzvara būtu ļāvusi PSG jau iespaidīgas astoņas kārtas pirms turnīra beigām nodrošināt Francijas čempiontitulu, tomēr tagad ir nedaudz jāpaciešas.

Nākamā iespēja astoto reizi iegūt valsts labākās futbola komandas godu Parīzes klubam būs svētdien, kad tas izbraukumā tiksies ar savu tuvāko sekotāju "Lille".

Tikmēr "Lille" svētdien izbraukumā nospēlēja 1:1 (0:0) ar "Reims" futbolistiem, bet negaidītu zaudējumu sestdien piedzīvoja Lionas "Olympique", kas savā laukumā ar 1:3 (1:2) piekāpās vienai no turnīra vājākajām komandām "Dijon". Šajā mačā viesi no Dižonas ar 2:1 bija vadībā jau pēc pirmajām septiņām minūtēm.

Kopvērtējumā PSG guvusi 81 punktu 30 mačos, kamēr 61 punkts 31 spēlē ir "Lille" kontā. Lionas "Olympique" izcīnījusi 56 punktus, bet sešus punktus no tās atpaliek "Saint-Etienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu