Koziols: Dārziņš izteica vēlmi spēlēt izlasē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas hokeja izlase šodien uzsāka gatavošanos 2019. gada pasaules čempionātam Bratislavā. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols atklājis, ka Lauris Dārziņš izteicis vēlmi šogad spēlēt izlasē. 

"Ar Lauri tikāmies pagājušajā nedēļā - viņš gatavojas pēc savas programmas, viņam ir savs treniņu plāns. Lauris izteica vēlmi spēlēt izlasē. Kad viņš būs, to es nemāku atbildēt, tas jāprasa pašam Dārziņam, bet mēs viņu gaidām," noteica ģenerālsekretārs.

Ar pirmdienu Latvijas izlase uzsākusi gatavošanos kārtējam pasaules čempionātam, bet pagaidām ar vienību nav vairāku līderu, tostarp galvenā trenera Boba Hārtlija, kurš ir aizņemts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Omskas "Avangard".

Galerija: Latvijas hokeja izlase uzsāk gatavošanos pasaules čempionātam

Visi izlases hokejisti tikmēr ar pirmdienu esot apdrošināti, bet vēl tiekot gaidīts tikai uz spēlētāju līgumu apdrošināšanu.

"Pagājušajā nedēļā aizsūtījām sarakstu ar spēlētājiem, tāpat arī līgumu summas un personas datus. Tagad gaidām piedāvājumus. Noteikumi mums ir zināmi, mainīties var tikai polises summa," sacīja Koziols. "Bija sēde, kurā tika akceptēts mūsu lūgums par naudas piešķiršanu no valsts. Tagad ir jāgaida, lai jāapstiprina Ministru kabineta sēdē. Ja nemaldos, tā notiks rīt, taču polise būs spēkā arī pirms naudas pārskaitīšanas. Tā stājas spēkā ar pēcapmaksu, apdrošinātāji mūs saprot."

Koziols uzsvēra, ka konkrētu mērķu vai uzdevumu LHF izlasei šajā pavasarī neesot, bet uzstādījums ir cīnīties katra spēlē par uzvaru.

Kamēr Hārtlijs ir prom, Latvijas izlasi vada Artis Ābols, Edgars Masaļskis un Valērijs Kuļibaba. Savukārt par fizisko sagatavotību kā vienmēr rūpējas Ēriks Visockis.

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas notiks Slovākijas pilsētās Bratislavā un Košicē, Latvija kopumā aizvadīs sešas pārbaudes cīņas. Pirmie mači paredzēti 19. un 21.aprīlī izbraukumā pret Franciju. Turpinājumā Latvija 24. un 25.aprīlī "Arēna Rīga" spēkosies ar spēcīgo Krieviju. Biļetes uz šiem mačiem var iegādāties "www.bilesusserviss.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu