Burovs: Nepieciešams optimizēt "Rīgas satiksmes" izdevumus (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Burovs.
Oļegs Burovs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Lai uzlabotu situāciju pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme" (RS), tajā nepieciešams optimizēt izdevumus, šorīt, 9. aprīlī, LTV "Rīta panorāmā" uzsvēra Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR).

Burovs atkārtoti tieši situāciju RS nosauca par galveno risināmo problēmu, pie kuras jāķeras, kļūstot par pilsētas vadītāju.

Politiķis apgalvoja, ka situācijas sakārtošana RS jau notiek - ir izbeigti šaubīgi līgumi ar dažām fiziskām personām un varētu izbeigt līgumus arī ar dažām juridiskām personām.

Burovs pieminēja, ka vajadzētu pārskatīt arī līgumu ar "Rīgas karti", kuru kā īpaši neizdevīgu bija izcēlis iepriekšējais RS pagaidu vadītājs Anrijs Matīss, taču domnieks atzina, ka priekšlaicīgi to izbeigt neesot iespējams, jo tas maksātu ļoti dārgi. Summu, kādu maksātu līguma laušana, Burovs gan nenosauca.

Rīgas mēra pienākumu izpildītājs stāstīja, ka RS auditu lasījis neesot, lai arī šāda iespēja viņam bijusi, jo uzņēmums nav bijusi viņa, bet gan atstādinātā mēra Nila Ušakova (S) atbildības sfēra. Informāciju par norisēm RS viņš pamatā esot guvis no masu medijiem, kur pārsvarā parādījās uzņēmumam neglaimojoša informācija.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu