Skandalozā Voločkova paziņo, ka pie visām neveiksmēm ar vīriešiem vainīga viņas māte (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozā Krievijas baletdejotāja Anastasija Voločkova (43) Andreja Malahova šovā paziņoja, ka mātes skaudība bojā viņas attiecības ar vīriešiem, tādēļ viņa ļoti cenšas slēpt savu privāto dzīvi no mātes Tamāras acīm.

“Viņa mani izšķīra no visiem vīriešiem. Paldies dievam, ka viņa nezina, ar ko es tiekos un dzīvoju kopā jau pusgadu. Es viņai par viņu neko nestāstu un neiepazīstinu, lai viņa neuzliek ļaunu aci,” šovā klāstīja Voločkova.

Kā skaidro baletdejotāja, māte uzskata, ka meitai neviens vīrietis nav piemērots. Viņa esot izšķīrusi Voločkovu no miljonāra Suleimana Kerimova un izraisījusi vīrietī atriebes kāri pret mākslinieci. Voločkova atcerējās vēl citu gadījumu, kad viņai bija attiecības ar vīrieti vārdā Mihails. “Tiklīdz mamma pie mums atbrauca, pēc trim dienām mēs izšķīrāmies.”

Baletdejotāja rūpīgi sargā attiecības gan no sabiedrības, gan vecākiem, lai tās izdotos. “Es esmu palikusi viena pati, mani glābj tikai mans vīrietis.”

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu