Ronaldu iekļauts "Juventus" sastāvā pirms gaidāmās Čempionu līgas spēles pret "Ajax"

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu iekļauts Turīnas "Juventus" komandas sastāvā trešdien gaidāmajai spēlei UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Amsterdamas "Ajax".

"Juventus" komandas galvenais treneris Masimo Alegri 34 gadus veco Ronaldu iekļāvis 21 spēlētāja sastāvā, kuri iekļauti pieteikumā spēlei pret "Ajax", taču nav skaidra futbolista došanās laukumā.

Tikmēr ir skaidrs, ka mačā nepiedalīsies aizsardzības balsts Džordžo Kjelīni, kuram ir kreisās kājas ikra savainojums, un pussargs Emre Džans, kurš ir sastiepis potīti.

Pieckārtējais pasaules labākais futbolists Ronaldu pirms trijām nedēļām guva kājas augšstilba traumu 2020.gada Eiropas čempionāta futbola kvalifikācijas spēlē un pēc tam laukumā nav atgriezies.

Pēdējā spēle, ko portugāļu futbolists aizvadīja "Juventus" rindās, bija pirms mēneša, kad UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes mačā pret Madrides "Atletico" Ronaldu guva "hat-trick" un palīdzēja vienībai kvalificēties ceturtdaļfinālam.

Sākotnēji izskanēja runas, ka Ronaldu tiks pietaupīts pirmajai ceturtdaļfināla spēlei, savukārt pirms nedēļas parādījās pozitīvas ziņas par portugāļa veselības stāvokli.

Ronaldu "Juventus" rindās aizvada pirmo sezonu un līdz šim bija guvis 24 vārtus 36 mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu