"Lielvārde"/"Fatpipe" florbolisti kļūst par "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog" pretiniekiem Latvijas čempionāta finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lekrings/Facebook

"Lielvārde"/"Fatpipe" komanda trešdien nodrošināja vietu "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra izslēgšanas sacensību finālā, kurā sestdien "Arēnā Rīga" spēkosies ar pagājušās sezonas valsts čempioni "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog".

Lielvārdes komanda pusfināla izšķirošajā, septītajā, spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) pārspēja Cēsu "Lekrings" vienību, sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-3.

Pirmā perioda pēdējās trīs minūtēs Juris Sandis Jēgers un Rūdis Žukelis panāca 2:0 lielvārdiešu labā, bet nepilnas četras minūtes pirms otrās trešdaļas beigām Pēteris Trekše vienus vārtus atguva.

Tiesa, Toms Akmeņlauks ātri atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet Ervīns Torsters un Niks Blumfelds trešajā periodā panāca jau 5:1. Pamatlaika pēdējā minūtē Dāvis Vilders nedaudz samazināja mājinieku pārsvaru, bet tas netraucēja "Lielvārde"/"Fatpipe" komandai izcīnīt uzvaru.

Ceturtdaļfinālā Cēsu "Lekrings" ar 4-1 apspēlēja Liepājas "Kurši"/"Ekovalis" vienību, bet "Lielvārde"/"Fatpipe" ar 4-0 pieveica Stalbes "Pārgauju".

Otrā pusfinālā "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog" ar 4-2 pārspēja "Talsu NSS"/"Krauzers" florbolistus.

"Betsafe"/"Ulbroka Oxdog" ceturtdaļfinālā ar 4-3 pārspēja "Valmieru", bet "Talsu NSS"/"Krauzers" ar 4-2 uzveica Kocēnu "Rubeni".

Latvijas čempionāts florbolā norisinās 26.reizi.

Čempionāta fināls "Arēnā Rīga" paredzēts 13.aprīlī. Sākotnēji to bija iecerēts aizvadīt nedēļu vēlāk, taču sacensības tika pārceltas, jo uz to brīdi Federāciju kausa divcīņu ar Vāciju aizvadīs Latvijas sieviešu tenisa izlase.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja "Betsafe"/"Ulbroka", nosargādama Latvijas čempionu titulu. Zelta mačā ulbrokieši pagarinājumā ar rezultātu 7:6 pārspēja "Valmieras" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu