Ceļa posmā pie "Sēnītes" remontdarbu dēļ ieviesti satiksmes ierobežojumi (1)

Infografika
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Satiksmes ierobežojumi pārbūves darbu laikā Vidzemes šosejas posmā pie "Sēnītes".
Satiksmes ierobežojumi pārbūves darbu laikā Vidzemes šosejas posmā pie "Sēnītes". Foto: Paula Čurkste/LETA

Ceļa posmā no Garkalnes līdz “Sēnītei” paredzēti remontdarbi, un tas nozīmē, ka būs jābrauc krietni lēnāk. Iedzīvotājiem, kuri dzīvo uz Vidzemes pusi no Rīgas ir jārēķinās, ka turpmāk līdz galvaspilsētai būs jābrauc ilgāk, liecina Latvijas valsts ceļi (LVC) mājaslapā pieejamā informācija.

Būvniecības darbu dēļ satiksme tiks organizēta pa rotācijas apli, kā arī uz šosejām autotransportu pārvietošanās notiks pa vienu joslu, kamēr otrā autoceļa joslā notiks būvniecības darbi.

Foto: Paula Čurkste/LETA

Būvdarbu laikā autovadītājiem jārēķinās ar izmaiņām satiksmes organizācijā.

Plānots, ka aprīļa vidū tiks slēgta brauktuve remontdarbu posmā virzienā no Rīgas uz Siguldu. Satiksme šajā posmā tiks novirzīta uz blakus brauktuvi, kur tā tiks organizēta abos virzienos, un būs noteikti ātruma ierobežojumi.

Satiksmei pilnībā tiks slēgti arī visi posmā ietilpstošie ceļu pārvadi. Autovadītājiem būs rūpīgi jāseko zīmēm, lai neaizbrauktu ne tur, kur plānots.

Sēnītes mezglā satiksme tiks nodrošināta pa apakšējo apļveida krustojumu zem pārvada.

Remontadrbu laikā ieviests ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā (km/h).

Foto: Latvijas Valsts ceļi

Vidzemes šosejas "Sēnītes" posma kopējais garums ir 13,90 kilometri un vēl 1,65 kilometri uz Valmieras šosejas (A3).

Tiks nomainītas un izbūvētas transporta un gājēju drošības barjeras, uzstādīti drošības žogi brauktuvju sadalošajā joslā, atjaunots gājēju luksofors un ceļa apgaismojums Vangažos. Tiltam pār Gauju (A3) tiks mainīts asfaltbetona segums.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu