Atrasts bezvēsts pazudušas jaunietes ķermenis. Viņa mirusi vardarbīgā nāvē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sindija Rone
Sindija Rone Foto: Valsts policija

Embūtes pagastā atrasts sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm un aizdomās par slepkavību aizturēts 1986. gadā dzimis vīrietis, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Jau vēstīts, ka 10. aprīlī VP saņēma informāciju par to, ka 9. aprīlī no mājām ir izgājusi un nav atgriezusies 1998. gadā dzimusi jauniete.

VP uzsāka viņas meklēšanu, paralēli tika informēta sabiedrība ar lūgumu atsaukties ikvienu, kurš jauno sievieti redzējis.

Izmeklēšanas pasākumi ilga divas dienas, kopš iesnieguma saņemšanas brīža līdz pat vakardienai, iesaistot plašus VP Kurzemes reģiona pārvaldes un VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes resursus.

Ceturtdien, 11.aprīlī, Vaiņodes novada Embūtes pagastā, lauku apvidū, jaunā sieviete tika atrasta ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Ārējās pazīmes liecina, ka tā varētu būt bezvēsts prombūtnē esošā sieviete.

Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Piektdien VP lūgs tiesai piemērot vīrietim drošības līdzekli - apcietinājumu.

Pašlaik VP par notikušo ir sākts kriminālprocess par slepkavību, ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu precīzu nāves iemeslu. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Plašāka informācija izmeklēšanas interesēs netiek sniegta.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu