"Varbūt patēvam "sagāja uz īso" kaut kas?" Mirušās Sindijas Rones kaimiņi izsakās par notikušo (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pazudusī Sindija Rone
Pazudusī Sindija Rone Foto: Facebook.com/Valsts policija

Embūtes pagastā atrasts pazudušās Sindijas Rones līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Iedzīvotāji, kuri pazinuši jauno sievieti ir šokēti par notikušo un stāsta, ka nekas nav liecinājis par iespējamu slepkavību, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

LNT raidījums "Degpunktā" vēsta, ka jaunā sieviete pēdējo reizi redzēta 9. aprīlī pusdienlaikā, kad iegriezusies veikalā pie savas mātes, bet vēlāk it kā kopā ar patēvu devusies apdarīt saimniecības darbus, pēc kā burtiski izgaisusi.

Nākamajā dienā pēc ģimenes lūguma pazudušās Sindijas meklējumos iesaistījušies likumsargi un pamatīgi brīvprātīgo spēki – vietējie iedzīvotāji, draugi un ģimenes locekļi.

»Atrasts bezvēsts pazudušas jaunietes ķermenis. Viņa mirusi vardarbīgā nāvē

Raidījums "Degpunktā" vietējiem iedzīvotājiem vaicāja par notikušo. Iedzīvotāji uzsvēra, ka nekādu aizdomīgu rosību apkaimē nav manījuši, taču zinot, ka aizdomās par jaunās sievietes slepkavību aizturēts nogalinātās patēvs – kāds 32 gadus vecs vīrietis vārdā Viesturs.

Viņš jau vairākus gadus dzīvojis kopā ar nogalinātās Sindijas māti. Iedzīvotāji stāsta, ka nekas nav liecinājis par to, ka vīrietis varētu būt bīstams. Arī kaimiņiem, kuri katru dienu redzējuši ģimeni, notikušais bijis pārsteigums.

Ja likumsargi tālākās izmeklēšanas laikā gūs apstiprinājumu aizdomām, šī būs jau otrā slepkavība uz 32 gadus vecā vīrieša sirdsapziņas.

Portāls "liepājniekiem.lv" atrodamā informācija liecina, ka aizturētais iepriekš jau vairākkārt sodīts, tostarp par 2006. gadā Embūtes pusē izdarītu slepkavību, par ko viņam piemēroti septiņarpus gadi cietumā.

Raidījuma žurnālisti devās arī uz pārdesmit kilometrus attālo Priekuli - vietu, kur pirms dažām dienām sācies šis traģiskais stāsts. Pazudusī divdesmitgadniece strādājusi iepretim savai dzīvesvietai esošajā veikaliņā "Gaisma", kur arī piektdien vēl stāv ziedi un deg svecīte.

Nogalinātās sievietes kolēģes stāsta, ka meitene bijusi gaišs cilvēks, ar kuru saistās tikai tās labākās atmiņas.

Šobrīd aizturētājam aizdomās turētajam vīrietim tiesa piemērojusi apcietinājumu. Pēc neoficiālas informācijas zināms, ka varmāka jau atzinies izdarītajā.

Šobrīd turpinās izmeklēšana un ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus nāves cēloņus.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu