Cietumā saderinājusies Džipsija Rouza - meitene, kura nogalināja ar Minhauzena sindromu sirgstošo māti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gredzens. Ilustratīvs attēls
Gredzens. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Džipsijai Rouzai 2016. gada 5. jūlijā tiesa piemēroja 10 gadu cietumsodu par savas mātes, kura sirga ar Minhauzena sindromu, slepkavību. Tagad meitene ir saderinājusies, vēsta portāls "NBC News".

» Mātes meli par meitas slimībām. Dzīve ratiņkrēslā un mātes slepkavība. Džipsijas Rouzas stāsts

27 gadus vecā meitene pieņēma bildinājumu no vīrieša, ar kuru iepazinās caur cietuma vēstuļu draugu programmu.

"Viņa šo faktu ilgi turēja noslēpumā," portālam atklāja kāds tuvs Džipsijas draugs. "Viņa pašlaik ir ļoti uztraukta, bet arī sajūsmināta."

Pašlaik gan meitene visas detaļas par bildinājumu neatklāj, tomēr zināms, ka šis bijis rūpīgi izsvērts un praktisks lēmums.

Abi saderinātie nolēmuši sagaidīt Rouzas iznākšanu no cietuma un tad apprecēties. 

Vēl pāris nolēmis iegādāties īstu saderināšanās gredzenu, jo pašlaik Džipsija valkā citas ieslodzītās laulību gredzenu - cietuma draudzene šķīrās no sava vīra, tāpēc gredzenu iedeva Rouzai.

Džipsijas Rouzas māte sirga ar Minhauzena sindromu – psihiskas dabas traucējumiem, ar kuriem sirgstošie izdomā sev vai sev tuvajiem dažādas fiziskas vai psihiskas saslimšanas un paši sāk tām ticēt.

Māte gadiem meloja savai meitai par viņas vecumu un veselības stāvokli - ēdināja caur barošanas caurulīti, vadāja ratiņkrēslā, regulāri noskuva matus. Sievietei gadiem ilgi izdevās mānīt visus - meitu, mediķus, kuriem ilgstoši neradās aizdomas, arī meitenes tēvu. Ar laiku jauniete atklāja patiesību, kas noveda pie mātes slepkavības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu