Skoulzs apsūdzēts likmju izdarīšanā uz futbola mačiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Skoulzs
Pols Skoulzs Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) apsūdz Mančestras "United" leģendu Polu Skoulzu likmju veikšanā uz futbola spēlēm, ziņo FA.

Skoulzs no 2015.gada 17.augusta līdz 2019.gada 12.janvārim veicis likmes uz 140 futbola mačiem.

Likmes nav izdarītas laika posmā, kurā 44 gadus vecais Skoulzs šogad mēnesi strādāja pie Anglijas pēc spēka ceturtās līgas jeb "League Two" komandas Oldemas "Athletic" stūres, taču tas noticis periodā, kad viņš bijis Selfordas "City" līdzīpašnieks.

Skoulzam desmit dienu laikā ir jāatbild uz izvirzītajām apsūdzībām.

Savu futbolista karjeru Skoulzs sāka 1991.gadā Mančestras "United" jauniešu komandā, bet lielajā komandā pussargs debitēja 1994.gadā, jau savā pirmajā mačā izceļoties ar diviem gūtajiem vārtiem. Skoulzs pirmo reizi karjeru noslēdza 2011.gadā, lai pievienotos "United" treneru sastāvam, tomēr nākamā gada janvārī atgriezās laukumā un aizvadīja vēl pusotru sezonu.

Mančestras kluba sastāvā Skoulzs 11 reizes triumfēja premjerlīgas čempionātā, kā arī divas reizes uzvarēja UEFA Čempionu līgas turnīrā un trīs reizes triumfēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā. Vienības rindās viņš aizvadīja 718 spēles un izcēlās ar 155 vārtiem.

Savukārt Anglijas valstsvienībā Skoulzs aizvadīja 66 mačus, kuros guva 14 vārtus. Tomēr karjeru izlasē viņš noslēdza jau 29 gadu vecumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu