Rīgā pieķerta bērnudārza auklīte, kura lietojusi un tirgojusi narkotikas darba vietā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: JOSHUA LOTT/REUTERS

Rīgā, policisti notvēruši bērnudārza auklīti, kura savā darba vietā, proti, izglītības iestādes teritorijā tirgojusi narkotikas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Policisti sarunā ar "Degpunktā" žurnālistu atzīst, ka esot bijis visai grūti noticēt ziņotāja teiktajam - 

aizdomīgas darbības vienā no galvaspilsētas bērnudārziem, pamanīti jocīgi vīrieši teritorijā un, iespējams, ka viena no auklītēm tirgojot kaut ko nelegālu un pati uz darbu nākot narkotisko vielu reibumā.

Kad sākta izmeklēšana un informācijas pārbaude, policisti ieguvuši pierādījumus, ka aizdomīgā auklīte ne tikai lietojot narkotiskās vielas, bet tās arī izplatot.

Policijā nekavējoties esot sākts kriminālprocess un izmeklēšana, kā rezultātā sieviete aizturēta narkotiku saņemšanas brīdī kopā ar narkotiku piegādātāju, vēsta raidījums.

Abas aizturētās personas šobrīd atrodoties īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un tiks lemts par soda piemērošanu.

"Neskatoties uz to, ka operācijā bija nepieciešams iesaistīt pat specvienību, viss noritējis bez lieka trokšņa. Aizdomās turētās aizturētas un roku dzelžos saslēgtas ārpus pirmsskolas izglītības iestādes, un bērniem nav nācies noskatīties asa sižeta filmu cienīgos skatos," raidījumam sacījis Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks Norberts Trepša.

"Galvenās bažas, ka šādas darbības tika veiktas pašā bērnudārzā, kur apdraudēti bērni. Narkomāni fiziski nāca uz bērnudārzu," Kriminālpolicijas priekšnieks norādījis raidījumā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu