"Kā no izgāztuves!" Alla Pugačova skarbi kritizē Ļeru Kudrjavcevu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

15. aprīlī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova atzīmēja savu 70. dzimšanas dienu. Svētkiem par godu raidījums "Пусть говорят" savu jaunāko sēriju veltīja tieši zvaigznei, kurā gan viņa, gan viņai mīļi cilvēki publiski apsprieda Pugačovas privāto un publisko dzīvi.

Primadonna neslēpa, ka ir nogurusi no mediju uzmanības. “Visu laiku pastāv meli, kaut kādi izdomājumi, viss tiek pagriezts! Īpaši tas novērojams vienā TV kanālā.”

Pugačova ar savu teikto bija domājusi kanāla NTV raidījumu “Noslēpums par miljonu”, kuru vada Ļera Kudrjavceva. Par vienu no Kudrjavcevas viesiem bija kļuvis Pugačovas bijušais draugs Sergejs Čelobanovs.

“Kā no izgāztuves izlec skaista vadītāja un sāk ņemties šajos atkritumos. “Sakiet, vai jūs gulējāt ar viņu?” - prasa šī meitene viesim. Bet viņš sēž un atbild, ka jā. “Oi, kāda viņa ir gultā?“ - turpina vadītāja. Un tas viss TV ekrānā!” sašutusi par notikušo raidījumu bija Pugačova.

Estrādes dīva gan nevaino cilvēkus, kas tiek izjautāti, bet gan vadītāju “līmeni”, kuri uzdodot tik nepiedienīgus jautājumus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu