"Mavericks" treneris Kārlails: Porziņģis pedantiski strādā, lai pilnveidotu savu spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails atzinis, ka latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis treniņos smagi strādā, lai pilnveidotu savu spēli, vēsta portāls "Clutchpoints."

"Mēs esam ļoti laimīgi, ka Porziņģis ir daļa no "Mavericks" organizācijas. Kopš ierašanās viņš ir bijis lielisks. Viņš smagi strādā treniņos. Porziņģis pedantiski strādā pie tā, lai pilnveidotu savu spēli," atzinis Kārlails. 

Dalasas komanda aizvadītajā nedēļā noslēdza savu dalību šī gada NBA turnīrā. 82 spēlēs klubs izcīnīja 33 uzvaras un ierindojās 14. vietā Rietumu konferencē. 

Lai laukumā redzētu Porziņģi būs nepieciešams gaidīt līdz jaunās sezonas sākumam. 

Dalasas galvenais treneris arī atklāja, ka ir grūti aptvert to, cik prasmīgs ir latvietis. "Ir grūti aptvert, cik talantīgs un prasmīgs ir Porziņģis, ņemot vērā viņa augumu," stāsta treneris. 

Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists 

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu