"Ērkšķu" Monika atklāti par savu skarbo ikdienu ar bērniem, kuriem ir īpašas vajadzības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Plaši apspriestā “STV Pirmā!” projekta "Caur ērkšķiem uz... " otrās sezonas uzvarētāja Monika audzina četrus bērnus un joprojām nav pārtraukusi attiecības ar Maiju - meiteni, ar kuru bija kopā jau 'Ērkšķu' filmēšanas laikā. Kad Ventspilī ieradīsies dziedātājs Dainis Skutelis no katoliciskās Latgales, viņš būs pārsteigts, tēva vietā satiekot sievieti. Vai viņam būs pieņemams netradicionāls ģimenes modelis - kad divas sievietes dzīvo zem viena jumta un kopā audzina bērnus? 

Daini sagaida trīs kolorītas dienas, kuru laikā viņam nāksies risināt gan ar bērnu nepaklausību saistītus jautājumus un krīzes, gan mierināt Moniku, kas ne reizi vien izplūdīs asarās. Dainis arī būs pārsteigts par to, cik ļoti atšķiras Maijas uzdevumi ģimenē un viņas stāstītais no tā, ko viņš novēros Monikas ģimenē, tāpēc daļu Maijas uzticēto pienākumu dziedātājs pielāgos savām iecerēm.

Daini gaida arī negaidīti pavērsieni - Monika atklās, ka iemīlējusi citu sievieti, tāpēc jaunajam tētim vajadzēs palīdzēt pārtraukt pašreizējās attiecības, kuras, pēc viņa domām, nav veiksmīgas un nenāk par labu nedz pašai Monikai, nedz bērniem. Kā raidījuma noslēgumā, kad Maija vērsīsies pie Monikas ar ziedu klēpi un solījumiem par ilgu mīlestību, reaģēs Monika? Pašmāju ģimeņu attiecību šova “Tēt’, brauc mājās” sezonas noslēguma sērijā - ceturtdien, 18. aprīlī plkst. 21:00, “STV Pirmā!”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu