Satraukums pasaulē: kas notiks ar bitēm, kas dzīvoja uz Dievmātes katedrāles jumta? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Parīzes Dievmātes katedrāle: rīts pēc ugunsgrēka
Parīzes Dievmātes katedrāle: rīts pēc ugunsgrēka Foto: AFP/SCANPIX

​Uz Parīzes Dievmātes katedrāles jumta, kur 15. aprīlī izcēlās ugunsgrēks, esot dzīvojušas aptuveni 18 000 bišu un patlaban nav zināms viņu liktenis. Par to ceturtdien, 18. aprīlī, "NBC News" paziņoja biškopis Nikolas Džehas.

» Mirklis pirms... Virāls kļūst foto ar vīrieti, kurš iemūžināts kadrā stundu pirms Dievmātes katedrāles ugunsgrēka

Biškopis telekanālam stāstija, ka neskatoties uz to, ka lielākā daļa jumta ugunsgrēka laikā nobruka, drona uzņemtajās fotogrāfijās bišu izveidotā mājvieta ir tukša un visas tur dzīvojušās bites nelaimes laikā, visticamāk, ir aizlidojušas.

Nikolas stāsta, ka šobrīd saņem neskaitāmas, rūpju pilnas ziņas no visas pasaules.

2013. gadā uz Parīzes Dievmātes katedrāles jumta, sadarbībā ar uzņēmumu "Beeopic", tika uzstādīti trīs bišu stropi, kā daļa no īpaša vides projekta. Uzņēmums skaidro, ka iegūtās aerofotogrāfijas ļauj cerēt uz labāko.

"Dūmi, karstums, ūdens.. Tiklīdz mums būs iespēja tikt pie notikuma vietas, mēs notikti noskaidrosim vai mūsu drosmīgās bites, joprojām ir kopā ar mums," uzsver kompānija "Beoopic" savā "Instagram" kontā

Foto: Ugunsgrēks Parīzes Dievmātes katedrālē

Video: Ugunsgrēks Parīzes Dievmātes katedrālē tuvplānā

Foto: Ugunsgrēka postījumi Parīzes Dievmātes katedrālē

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu