Astoņi padomi kāju vizuālai pagarināšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Var nepiestāvēt bikses vai svarki, taču ir lieta, par kuru var vienoties visas sievietes - garas kājas noteikti padara to īpašnieci pievilcīgāku. Dāmām, kurām nav dabīgi garu kāju, nevajadzētu pārdzīvot - īstenā skaistuma atslēga slēpjas pašpārliecinātībā, taču kājas vizuāli pagarināt palīdzēs padomi no portāla "Joinfo".

Bikses bez kabatām

Vizuāli izcelt kājas palīdzēs klasiska tipa bikses un džinsi bez kabatām, kā arī ar augstu vidukli. Šādām biksēm jābūt vienā tonī. Vēlams, lai uz šī apģērba gabala nebūtu arī īpašu rotājumu vai detaļu.

Īsām biksēm - nē

Vērts pilnībā atteikties no saīsināta bikšu garuma - šajā kategorijā ietilpst arī kapri stila bikses.

Iesaka izvairīties arī no biksēm ar horizontālām svīrām vai lieliem ornamentiem.

Šāda veida apģērbi tikai un vienīgi vizuāli padarīs jūsu kājas apjomīgākas, vizuāli tās saīsinot.

Kleitas un svārki ar augstpapēžu zābakiem

Ja sievietes kājas ir pietiekami slaidas, ieteicams izvēlēties īsākus svārkus. Labi izskatīsies minisvārki vai īsa kleita ar botfortiem. Labi izskatīsies arī pasteļkrāsas augstpapēžu kurpes. Ieteicams izvēlēties svārkus ar paaugtinātu vidukli. Turklāt nevajag pārspīlēt - labi izskatīsies arī svārki, kas sniedzas līdz puscelim.

Maksi-svārki

Maksi-svārki, kuru vidukļa līnija ir virs nabas, lieliski strādās Jūsu kāju vizuālai pagarināšanai, it īpaši komplektā ar apaviem uz platformas. Labi izskatīsies šāda tipa svārki ar sānu šķēlumiem - tie koptēlam piedos stingrāku formu.

Stilisti iesaka izvairīties no svārku vilkšanas kopā ar botiljoniem - šāds salikums kājas vizuāli saīsinās.

Dažāda garuma svārki un žaketes

Labs veids, kā radīt iespaidu par garākām kājām ir savā ikdienas ģērbšanās stilā savienot garus svārkus ar īsām žaketēm, vai tieši otrādi - īsus svārkus ar garām žaketēm. Tiesa, jābūt uzmanīgai - šāds savienojums, ja izvēlas nepareizos apģērba gabalus, var izskatīties ļoti vecmodīgs.

Atsakieties no gariem krekliņiem

Neiesaki vilkt blūzes vai krekliņus līdz gurnu vidusdaļai - šāds apģērbs uzliek lielāku akcentu uz ķermeņa augšdaļu un vizuāli saīsina kājas.

Spēles ar krāsu

Krāsas jāizmanto savā labā! Jāņem vērā, ka vienas krāsas apģērbs valkātāju padara vizuāli slaidāku un rada garāku kāju efektu.

Stilisti gan brīdina - nesadaliet savu tēlu ka krāsu blokiem, piemēram, nav vērts vilkt sarkanu augšiņu ar sarkanu somiņu kopā ar melnām biksēm ar melnām kurpēm.

Šādi izskats kļūs tikai garlaicīgs (bez vēlamā efekta).

Svārki ar lielu apdruku un zeķubikses

Vērts apsvērt svārkus ar liela izmēra apdrukām vai ornamentu kopā ar gaišām zeķubiksēm un apaviem pasteļkrāsā - šīs detaļas ir svarīgas, citādi apdruka liks kājām izskatīties lielām. Šis savienojums ir mazliet riskantāks, tādēļ dāmām ar lielāku miesas uzbūvi būtu pret to jāizturas uzmanīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu