Rīgas centrā taksists uzbrauc motociklistam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Motocikls. Ilustratīvs attēls.
Motocikls. Ilustratīvs attēls. Foto: Rebeka Žeire / LETA

Otrdien, 23. aprīlī, Rīgā, Bruņinieku ielā, kāds taksometra šoferis notrieca motobraucēju platā vienvirziena ielā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Motociklists Aleksandrs dienas vidū braucis pa Bruņinieku ielu Barona ielas virzienā, kad, nesasniedzot krustojumu, notika sadursme ar taksometru.

Pasažieru pārvadātājs savu vainu notikušajā nedz noliedz, nedz apstiprina, sakot - lai skaidrojas policija.

"Viņš ietriecās manī. Es gribēju te novietot auto," atklāj taksists.

Motociklists tikmēr akcentē, ka braucis ar ātrumu 40 kilometri stundā, jo tikko sācis braukt pēc stāvēšanas pie sarkanās gaismas.

Ja ātrums būtu lielāks, arī sekas būtu smagākas. Tagad tikai sasisti dzelži.

Aleksandrs apgalvo, ka simtprocentīgi vainīgs ir autovadītājs.

"Bija tukša josla, es pa to braucu. Samazināju ātrumu, izbraucot pagriezienu, braucu, skatos, kas notiek? It kā cilvēks stāv, iedegās zaļā gaisma, visi sāka braukt, viņš sāka pārkārtoties manā virzienā. Es par vēlu to ieraudzīju. Es braucu, manā virzienā pārkārtojās mašīna, neko nepaspēju izdarīt," atminas Aleksandrs.

Lai arī motociklists ar kāju atsities pret auto, viņš ticis cauri vien ar sasitumiem.

Tas nozīmē, ka arī taksistam nebūs jāatbild Krimināllikuma priekšā. Vadītājs saņems vien administratīvo sodu, protams, ja viņa vaina tiks pierādīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu