"Olainfarm" veidos piemiņas telpu Valērijam Maliginam (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdien, 24. martā, AS "Olainfarm" valde pieņēmusi lēmumu izveidot Valērija Maligina piemiņas telpu uzņēmumā, portālam "Apollo" paziņoja sabiedrisko attiecību vadītāja Laima Auza.

Maligina piemiņas telpa atradīsies AS "Olainfarm", Rūpnīcu ielā 5, Olainē.

Piemiņas telpā tiks izveidota pastāvīgā ekspozīcija par Valērija Maligina profesionālo veikumu.

"Valērijs Maligins kā valdes priekšsēdētājs vairāk nekā 20 gadu laikā izveidoja ne tikai vienu no vadošajiem Latvijas farmācijas uzņēmumiem, bet arī īstu Latvijas eksporta veiksmes stāstu.

Izveidot īpašu piemiņas un iedvesmas telpu uzņēmumā, kas būtu pieejama visiem darbiniekiem, šķita ļoti nepieciešams, it īpaši tuvojoties viņa dzimšanas dienai 5. maijā," izteicies AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Lauris Macijevskis.

2017. gada 9. decembrī AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins 52 gadu vecumā nomiris savās mājās Jūrmalā

Tā gada izdevuma "Dienas Bizness" veidotajā Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā Maligins tika ierindots 7. vietā ar 70 miljonu eiro turību.​ 

Aptuveni pusgadu pēc uzņēmēja nāves visas iesaistītās puses - atraitne Elīna Maligina un meitas Irina, Nika un Anna - panāk vienošanos par testamenta sadali. Lai gan vienošanās saturs ir konfidenciāls, tiek lēsts, ka atraitnei pienākušies 10 miljoni eiro.

» Maliginu sāga: miljoniem vērts mantojums, ģimenes naids un cīņa par varu

Foto: Miris "Olainfarm" līdzīpašnieks Valērijs Maligins; par notikušo sākts kriminālprocess

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu