"Esmu pārliecināts, ka tur ir pilnīgs juceklis." Indijā brutāli nogalinātās Līgas dzīvesbiedrs atklāj jaunu informāciju (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Indijā brutāli nogalinātās latvietes Līgas Skromanes partneris ir sašutis par šīs valsts "dīvaino" tiesisko sistēmu, vēsta "Baltic-Ireland", atsaucoties uz "The Irish Sun". Endrū Džordans 11. aprīlī devās uz Indiju, lai piedalītos tiesas procesā, taču apsūdzētie uz sēdi neesot ieradušies. Lietas izskatīšana apturēta uz diviem mēnešiem.

Aizdomās turētajiem - 28 gadus vecajam Umešam un 24 gadus vecais Udajanam, kuri pēc aizturēšanas tika atbrīvoti pret drošības naudu, 11. aprīlī bija jāstājas tiesas priekšā.

Foto: Līga Skromane

Uz tiesu abi vīrieši neieradās - abu advokāti nekavējoties lūdza atlikt lietas izskatīšanu.

Līgas dzīvesbiedrs Endrū Džordans, kurš bija aizlidojis uz Indiju, lai piedalītos prāvā, pēc tās pauda, ka ir neizpratnē par šo situāciju: "Es izniekoju savu laiku, un tagad man būs jāmēģina atgriezties 12. jūnijā. Saskaņā ar likumu, viņiem ir atļauts vienu reizi atlikt tiesas prāvu, nenorādot iemeslu.

Jo ilgāk viņi to novilcina, jo vairāk esmu pārliecināts, ka tur ir pilnīgs juceklis.

Kāpēc aizdomās turētie tika atbrīvoti pret drošības naudu? Saskaņā ar policijas teikto, šie puiši ir viņiem zināmi noziedznieki un izvarotāji. Viņiem nevajadzēja nonākt atpakaļ uz ielām. Viņus nevajadzēja atbrīvot. Šajā apvidū ir daudz gadījumu, kad bērni pazūd, tiek izvaroti un nogalināti. Tur ir kāda banda, kas to dara, bet nešķiet, ka policija būtu ieinteresēta to apturēt."

» "Es nevaru to tā atstāt!" Indijā nogalinātās latvietes dzīvesbiedrs atklāj savas izmeklēšanas rezultātus

Kā iepriekš ziņots, Latvijas pilsone Līga Skromane pazuda pagājušā gada 14. martā Indijas dienvidos, Keralas štatā, kur bija ieradusies kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos pēc tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Īrijā dzīvojošā latviete, kas cieta no smagas depresijas, izgāja no ajūrvēdas centra Pothenkodes ciematā un pazuda. 

Pēc mēneša sievietes sakropļotais līķis bez galvas tika atrasts mangrovju mežā pie upes Keralas štatā. 

Indijas policija veica izmeklēšanu un par Līgas slepkavību aizturēja un apsūdzēja divus vietējos vīriešus.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu