RD: Pat vissliktākajā stāvoklī esošais Deglava tilta balsts atbilst drošības prasībām (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas domes (RD) Satiksmes departaments šorīt, 25. aprīlī, veicis urbumus arī viskritiskākajā stāvoklī esošajā Augusta Deglava ielas pārvada balstā, un pārbaudes liecinot, ka tas atbilst drošības prasībām, pastāstīja departamenta pārstāve Una Ahuna - Ozola.

Viņa norādīja, ka departaments urbumus pārvada balstos bija veicis jau iepriekš, taču Būvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) norādījis, ka pārbaudi vajag veikt arī konkrētajam balstam.

"Arī šī pārbaude apliecināja, ka balsta vidus ir pilns ar betonu un ir stabils. Tieši tā, kā norādījām iepriekš," sacīja Ahuna-Ozola.

Veikto urbumu rezultātus departaments šodien iesniegs BVKB. Vienlaikus abu institūciju pārstāvjiem šodien plānota tikšanās, lai noskaidrotu, vai BVKB ieskatā nepieciešams veikt vēl kādas drošības pārbaudes.

Ahuna-Ozola neizslēdza iespēju, ka gadījumā, ja BVKB saņemtie rezultāti apmierinās, viņi varētu rosināt satiksmi uz pārvada atjaunot.

Foto: Kā izskatās avārijas stāvoklī esošais Deglava tilts

» Ceturtdien pirms saullēkta slēdz Deglava pārvadu

Kā ziņots, ceturtdienas rītā plkst. 5 satiksmei tika slēgts Deglava ielas tilts, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti.

Foto: Slēdz satiksmi pār Deglava ielas pārvadu

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu