Deglava tiltam tuvākās ielas un rajonus ceturtdienas vakarā atkal ieskauj sastrēgumi (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Īriss Sviklis/LETA

Slēgtajam Augusta Deglava ielas pārvadam tuvākās ielas un citus pilsētas rajonus ceturtdienas, 25. aprīļa, vakarā atkal ieskauj sastrēgumi, liecina informācija mājaslapā "Balticmaps.eu".

Ar sastrēgumu jārēķinās uz Jorģa Zemitāna tilta un Ieriķu ielā, virzienā uz centru. Tāpat sastrēgums ir Pērnavas un Senču ielās.

Sastrēgums virzienā uz centru ir uz Vanšu tilta. Tāpat apgrūtināta satiksme ir uz Salu un Akmens tiltiem virzienā uz Pārdaugavu.

Apgrūtināta satiksme ir arī Pārdaugavā Slokas ielā un Jūrmalas gatvē. Tāpat neliels sastrēgums ir Sarkandaugavā Sīmaņa ielā un uz Gustava Zemgales gatves, kur apgrūtināta satiksme arī posmā no Gaujas ielas līdz Brīvības gatvei.

Foto: Kā izskatās avārijas stāvoklī esošais Deglava tilts

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā plkst. 5 satiksmei tika slēgts Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti un attiecīgajā galvaspilsētas daļā gaidāmi satiksmes sastrēgumi.

» "Deglava tiltu ir pārņēmuši riteņbraucēji un gājēji!" Slēgtajam tiltam tuvākos pārvadus un ceļus ieskauj sastrēgumi

Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu