Meganas māte ieradusies pie meitas. Karaliskais bēbītis gaidāms pavisam drīz (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Saseksas hercogi pavisam drīz kļūs par vecākiem - teju visa pasaule gaida tajā ierodamies britu karalisko bēbi. Par dzemdību tuvošanos vēsta arī tas, ka Meganas mamma Dorija Raglanda ieradusies Londonā. 

Dorijas attiecības ar meitu ir īpaši tuvas, tāpēc tas jau bija gaidāms, ka topošā vecmāmiņa, kurai šis būs pirmais mazbērns, ieradīsies Lielbritānijā, lai atbalstītu savu meitu. 

» Britu karaliskā bēbīša gaidās: Saseksas hercogu noslēpumi

Saseksas hercogienes dzemdību datums nav zināms; tās varētu būt aprīļa beigas vai pats maija sākums.

Par grūtniecības pēdējo dienu "grūtumu" vēsta arī fakts, ka hercogiene neieradās uz tradicionālo Lieldienu dievkalpojumu, kas pulcē visu karaļnama ģimeni un tās tuviniekus. Šogad dievkalpojums bija īpašs, jo sakrita ar Viņas Augstības Elizabetes II 93. dzimšanas dienu.

Pašlaik pāris atrodas Frogmorā, Vindzorā, kur arī paliks, līdz mazais vai mazā paziņos vēlmi ierasties pasaulē. Saseksas hercogi ir izvēlējušies visa šā procesa privātumu, neatklājot nekādas detaļas publiski. Pirmkārt jau tas attiecas uz dzemdību vietu - Megana savu pirmdzimto, ja neradīsies sarežģījumi, mēģinās sagaidīt mājdzemdībās Frogmorā.

Saseksas hercogi nolēmuši informāciju par dzemdību sākšanos noslēpt un arī piedzimšanas brīdi un laiku paziņot publikai tikai tad, kad to zinās tuvākie radinieki. 

Foto: Karaliskā ģimene apmeklē Lieldienu dievkalpojumu

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu