"Stipro skrējienu" no pavasara pārceļ uz siltāku laiku (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Tautas sporta pasākums "Stipro skrējiens 2019" šogad norisināsies 3.augustā atpūtas un sporta bāzē "Zelta zirgs", Ķegumā, informēja pasākuma rīkotāji.

Šogad nolemts mainīt skrējiena konceptu un norises laiku, padarot to pieejamāku arī tiem sportot gribētājiem, kurus iepriekš biedējuši pavasara nenosakāmie laikapstākļi un stindzinošās peļķes - šogad ielēkt ūdens šķērslī vai izlīst cauri dubļu vannai būšot "veldzējoši un pat patīkami".

Pasākumā paredzētas vairākas distances: "Izlūku" skrējiens (5km), kurā piedalīties varēs ikviens, kurš sasniedzis 13 gadu vecumu, individuālie skrējieni sievietēm un vīriešiem (10km), kā arī komandu skrējiens (10km), kurā jāpiedalās gan sieviešu, gan vīriešu dzimuma pārstāvjiem. Jaunākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties "Mazo Stipro skrējienā", kur sarežģītākā trase sasniegs gandrīz 2 kilometru garumu.

Galerija: Dubļi, sviedri un triumfs - aizvadīts jau devītais «Stipro skrējiens»

""Stipro skrējiens" ir lielisks spēku un izturības pārbaudījums, kas no ikviena prasa nedaudz piepūles, nedaudz neatlaidības un vēl nedaudz cīņasspara, bet sasniedzot finišu, trasē ieguldītais darbs nes gandarījumu un lepnumu par padarīto," piedalīties aicina pasākuma rīkotāji.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu