Brūns ar baltām ūsiņām. "Instagram" iekaro amizants kaķēns (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālais tīkls "Instagram" ir kļuvis par vietni, kur ne vien cilvēki, bet arī dzīvnieki var iegūt popularitāti. Kaķēnam vārdā Gringo sociālajā tīklā seko 10 tūkstoši cilvēku viņa neparastā izskata dēļ.

Gringo ir gadu vecs britu šķirnes īsspalvainais kaķis, kuram ir neparasti izsmalcinātas ūsas. Cilvēki, kuri seko kaķa publikācijām tīklā "Instagram", raksta, ka Gringo nepieciešamas tikai brilles, platmale un tabakas pīpe, un tad viņš varētu piedalīties Viktorijas laikmeta detektīvizrādē.

Pērn Gringo bija viens no populārākajiem kaķiem vietnē "Instagram", taču viņa profilu "uzlauza" un visi 60 tūkstoši sekotāji pazuda. Tagad runcis ir gatavs tos atgūt, izveidojot jaunu profilu.

Gringo saimnieki - pāris Romāns un Sabrīna, kaķi atrada internetā un iemīlējās viņā no pirmā acu skatiena. Pārim jau tajā laikā bija kaķis vārdā Milko, bet tas neapturēja paņemt vēl vienu kaķēnu. 

"Gringo ir laimīgs kaķis! Viņam patīk spēlēties visu dienu un nakti. Rāpties uz aizkariem, skrāpēt dīvanu un apgāzt puķupodus. Viņam patīk stāvēt uz pakaļķepām kā mērkaķim," stāsta saimniece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??please?? give me more treats?! ? #1millionshoutout

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am your father !!? #starwars

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu