Princis Harijs emocionāli par dēla dzimšanu: Nesaprotu, kā sievietes to paveic! (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: STEVE PARSONS/AFP/Scanpix

Pirmdien, 6. maijā, pēc Anglijas laika plkst. 5.26 pasaulē nāca prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas pirmdzimtais dēls. Jaunais tēvs par priecīgo notikumu sniedzis interviju britu raidorganizācijai BBC.

Intervijā princis Harijs staroja no laimes un viņam ar grūtībām izdevās valdīt pār emocijām, lai atbildētu uz mediju jautājumiem.

» Karaliskais bēbītis ir klāt! Saseksas hercogiem piedzimis puisēns

"Es priecājos paziņot, ka Megana man ir dzemdējusi veselīgu puisēnu! Gan viņa, gan bērniņš jūtas labi. Tā bija neticama pieredze, es nespēju iedomāties, kā sievietes to paveic... Tas ir kaut kas neaptverams!"

Foto: Prinča Harija sieva Megana Mārkla ir pirmdzimtā gaidībās - pāra skaistāko foto izlase

Intervijā žurnālisti vēlējušies noskaidrot jaundzimušā vārdu, uz ko jaunais tēvs norādīja, ka par vārdu joprojām tiek domāts un smejoties piebilda: "Bija vairāk laika domāt, jo bērniņa nākšana pasaulē aizkavējās."

Princis Harijs reportieriem pavēstīja, ka viņi ar sievu tuvākajās dienās plāno īpašu paziņojumu, lai pasaulei parādītu savu pirmdzimto.

Intervijas beigās hercogs vēlreiz uzsvēra, ka viņš ir pateicīgs savai sievai Meganai par to, ka viņa viņam ir dzemdējusi bērnu.

Jaunais tēvs piebilst, ka viņš, tāpat kā jebkurš cits vecāks, savu atvasi uzskata par brīnumu un būtu gatavs atdot savu dzīvību par savu bērnu.

Foto: Princis Harijs ar Meganu Mārklu, gatavojoties izjādei

» Briti prognozē britu karaliskā bēbīša dzimumu un vārdu

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu