Briti prognozē britu karaliskā bēbīša dzimumu un vārdu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grūtniece Megana apmeklē Londonas Nacionālo teātri
Grūtniece Megana apmeklē Londonas Nacionālo teātri Foto: Reuters/AP/Scanpix

Tuvojas Saseksas hercogu pirmdzimtā dzimšanas diena un briti kaislīgi prognozē karaliskā bēbīša dzimumu un arī vārdu. Vairākums bukmeikeru uzskata, ka prinča Harija un hercogienes Meganas pirmā atvase būs meitene. 

"The William Hill" bukmeikeru aģentūra jau pirms pāris dienām slēdza derības par karaliskā bēbīša dzimumu. Vairākums likuši likmes, ka gaidāma meitenīte. 

"Tas ir pat pārsteidzoši, cik procentuāli likmju licēji ir pārliecināti par savu izvēli. Iespējams, kāds ir redzējis vai dzirdējis kaut ko par hercogu bērniņu," izteicies aģentūras pārstāvis Ruperts Adams.

Arī par pirmo vārdu nav pat cīņas - 80% uzskata, ka meiteni nosauks par Diānu. "Iespējams, cilvēki domā, ka tā ir tēva Harija smeldzīgākā vēlēšanās - dot par piemiņu traģiski bojā gājušās mātes vārdu," komentē aģentūras runasvīrs. 

Foto: AP/Scanpix

Prognozes par vārdu, ja piedzims meitenīte

1. vieta: Diāna

2. vieta: Viktorija

3. vieta: Alise

4. vieta: Greisa

5. vieta: Elizabete

Prognozes par vārdu, ja piedzims puisītis

1. vieta: Alberts

2. vieta: Artūrs

3. vieta: Džeimss

Pastāv arī versijas, ka bērniņa māte Megana varētu meitenīti nosaukt par godu savai vecmāmiņai - par Rūtu, kas ir arī princeses Diānas vecmāmiņas vārds, tāpēc tam piekrist varētu princis Harijs

Pāris paziņoja, ka dzemdību sākšanos neizziņos publiski, arī bērniņa dzimumu ne, līdz to nezinās visi tuvākie cilvēki. Tas liek domāt, ka Megana izlēmusi bērniņu laist pasaulē mājas dzemdībās, Frogmorā, netālu no Vindzoras pils. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu