Daugaviņš tomēr nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš arī šogad nevarēs palīdzēt valstsvienībai pasaules čempionātā, atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

Daugaviņš treniņā pēc pārbaudes spēlēm ar Krieviju guva potītes savainojumu. Otrdien viņš tikai nedaudz bija uz ledus, tāpat arī trešdien pēc pāris minūtēm paslidošanas uzbrucējs atstāja treniņu.

Arī pērn veselības likstas liedza Latvijas izlases kapteinim piedalīties planētas meistarsacīkstēs.

Latvijas hokeja izlases sastāvā Daugaviņš spēlējis deviņos pasaules čempionātos, kā arī 2010. un 2014. gada olimpisko spēļu turnīros.

Tikmēr uz ledus atgriezās un pilnvērtīgi trenējās cits uzbrucējs Teodors Bļugers, kamēr Edgars Kulda nekāpa uz ledus, tādējādi, visticamāk, planētas meistarsacīkstes viņam ies secen.

Latvijas nacionālā izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadīja sešas pārbaudes spēles "Euro Hockey Challenge" turnīra ietvaros.

Vispirms Latvija viesos ar 3:2 uzvarēja un 0:2 piekāpās Francijai, pēcāk pašmāju hokejisti "Arēna Rīga" uzvaras dalīja uz pusēm (2:4 un 2:1) ar spēcīgo Krievijas izlasi, bet pagājušajā nedēļā izbraukumā ar 1:4 un 0:2 atzina Šveices pārākumu.

Pasaules čempionāts Slovākijā sāksies piektdien, bet Latvijas valstsvienība Bratislavā tiksies ar Austrijas, Šveices, Itālijas, Čehijas, Krievijas, Zviedrijas un Norvēģijas nacionālajām izlasēm. Iekļūstot četru labāko komandu pulkā, izlase garantēs dalību ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu