Nākamnedēļ satiksmei varētu atvērt Deglava tiltu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nākamnedēļ Rīgā satiksmei pilnībā varētu atvērt Augusta Deglava ielas pārvadu, pieļauj Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR).

Pēc Burova teiktā, viņš šodien iepazinies ar pārvada stiprināšanas darbu gaitu, un būvnieki tos cer pabeigt līdz piektdienai.

Ceturtdien, 16. maijā, pārvadu apmeklēt tiks aicināts Būvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) un Valsts policija.

"Jau ceturtdien vajadzētu būt skaidram, vai visi nepieciešami stiprināšanas darbi ir veikti. Ja BVKB darbus akceptēs, ceru, ka pēc šī apmeklējuma VP pieņems lēmumu par satiksmes atjaunošanu pilnībā," teica Burovs.

Politiķis pastāstīja, ka pirmdien, 13. maijā, sanāksmē par tiltu piedalījies arī amatā atjaunotais Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs. Balstoties uz vicemēra Vadima Baraņņika (S) rīkojumu, pirmā oficiālā Reinbaha darba diena gan būs otrdien.

Kā ziņots, BVKB Rīgas domei uzticējis veikt pārvada siju balstīšanas darbus.

25. aprīļa rītā pēc iekšlietu ministra rīkojuma Deglava ielas pārvads tika slēgts satiksmei, izraisot pamatīgus satiksmes sastrēgumus šajā Rīgas daļā.

4. maijā pēc nepieciešamo dokumentu izvērtēšanas BVKB, Deglava iela satiksmes pārvada projektētāja SIA "Inženierbūve", Valsts policijas, Rīgas domes Satiksmes departamenta un SIA "Rīgas satiksme" pārstāvji vienojās no atjaunot sabiedriskā un operatīvā transporta kustību pār Augusta Deglava ielas satiksmes pārvadu.

Foto: Kā izskatās avārijas stāvoklī esošais Deglava tilts

Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu