"Blues" uzvar "Sharks" un panāk izlīdzinājumu Rietumu konferences finālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sentluisas "Blues" hokejisti
Sentluisas "Blues" hokejisti Foto: AFP/SCANPIX

Sentluisas "Blues" komanda pirmdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa Rietumu konferences fināla otrajā spēlē, panākot izlīdzinājumu sērijā.

"Blues" viesos ar 4:2 (1:0, 2:2, 1:0) guva virsroku pār Sanhosē "Sharks", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Pirmā un otrā perioda pirmajās minūtēs viesiem vārtus guva Džeidens Švarcs un Vinss Dans, kas ļāva "Blues" komandai izvirzīties vadībā ar 2:0. Tiesa, ātri ar divu minūšu intervālu divus vārtus guva Logans Kutūrs, kurš izlīdzināja rezultātu.

Trīsarpus minūtes pirms otrā perioda beigām Roberts Bortuco atguva viesiem vadību, bet 20 minūtes vēlāk Oskars Sandkvists panāca jau 4:2 Sentluisas vienības labā, pieliekot punktu uzvarai.

"Blues" vārtsargs Džordans Biningtons šajā mačā atvairīja 23 pretinieku mestās ripas.

"Tīri laba spēle. Labi iesākām un bijām disciplinēti. Kad viņi izlīdzināja rezultātu, nezaudējām koncentrēšanos, kas ir ļoti svarīgi, jo īpaši izslēgšanas turnīrā. Izbaudījām spēli un cīnījāmies līdz pašam beigām," teica Biningtons.

Turpinājumā komandas pārcelsies uz Sentluisu, kur aizvadīs sērijas trešo un ceturto spēli.

Tikmēr Austrumu konferencē Bostonas "Bruins" ir vadībā pret Karolīnas "Hurricanes".

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas "Golden Knights", pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni. Abas vienības šosezon vairs neturpina savas gaitas Stenlija kausā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu