Interneta hits: Hokeja fans no Čehijas, kurš trīs mēnešu laikā iemācījies latviešu valodu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kanāla LNT ziņu moderators Oskars Priede sociālajos tīklos dalījies ar kādu jaunu "atklājumu" - vīrieti no Čehijas, kurš trīs mēnešu laikā tekoši iemācījies runāt latviski.

Publicētais video uzņemts vilcienā pa ceļam uz Bratislavu, uz kurieni Priede devies, lai skatītos hokeju

"Esot Čehijā šonedēļ, nolēmu doties uz netālo Bratislavu hokeju paskatīties. Iekāpjot vilcienā, liels bija mans pārsteigums satikt Paál Dániel, kurš tekoši runā latviski. Čehu puisis, kuram interesē Baltu valodas. Latviešu valodu mācās 3 mēnešus," pie video aprakstā vēstīja Priede.

Video dzirdams, kā jaunietis pastāsta par sevi un to, kādēļ izlēmis mācīties latviešu valodu. "Es ļoti mīlu Baltijas valstis!" 

Publiskotie kadri izpelnījušies milzīgu apbrīnu internetā - ar video dalījušies jau gandrīz 6 tūkstoši cilvēki, kā arī tam ir vairāki tūkstoši "patīk" sirsniņu un komentāru. 

Esot Čehijā šonedēļ, nolēmu doties uz netālo Bratislavu hokeju paskatīties. Iekāpjot vilcienā, liels bija mans pārsteigums satikt Paál Dániel, kurš tekoši runā latviski. Čehu puisis, kuram interesē Baltu valodas. Latviešu valodu mācās 3 mēnešus (!).

Posted by Oskars Priede on Otrdiena, 2019. gada 14. May
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu